Piątek 07.11.2025 r.
Kapuśniak z ziemniakami, kiełbasą i boczkiem.
Kotlet rybno-jajeczny.
Ziemniaki.
Sałatka szwedzka.
Herbata zielona z pomarańczą./Woda z cytryną.
Alergeny: 1,3,4,7,9
Środa 12.11.2025 r.
Zupa ziemniaczano-porowa.
Gulasz wieprzowy.
Kasza pęczak.
Ogórek konserwowy.
Kompot owocowy./Woda z pomarańczą.
Alergeny: 1,3,7,9
Czwartek 13.11.2025 r.
Zupa ryżowa.
Medalion drobiowo-wieprzowy z serem.
Ziemniaki.
Mizeria.
Herbata owocowa./Woda z cytryną.
Alergeny: 1,3,7,9
Piątek 14.11.2025 r.
Barszcz czerwony.
Ryba miruna panierowana.
Ziemniaki.
Kapusta zasmażana.
Melisa./Woda z cytryną.
Alergeny: 1,3,4,7,9
Sobota 15.11.2025 r.
Zupa fasolowa.
Naleśniki z dżemem.
Kawa Inka na mleku./Woda z cytryną.
Alergeny: 1,3,7,9
Za ewentualne zmiany w jadłospisie przepraszamy!
Alergeny: 1 – gluten, 2 – skorupiaki, 3 – jaja, 4 – ryby, 5 – orzeszki ziemne, 6 – soja, 7 – mleko, 8 – orzechy, 9 – seler, 10 – gorczyca, 11 – nasiona sezamu, 12 – dwutlenek siarki i siarczyny, 13 – łubin, 14 – mięczaki
W każdym daniu mogą występować śladowe ilości alergenów powodujące alergię lub reakcje nietolerancji.
